Калоян Методиев Миналата година, без да уведомят никого от коалиционните си

...
Калоян Методиев Миналата година, без да уведомят никого от коалиционните си
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията и на избирателите си!

Калоян Методиев

 

Миналата година, без да уведомят никого от съдружните си сътрудници, от Политическа партия арестуваха пародийно Бойко Борисов. Същият, дружно с Радев, Движение за права и свободи и проксито им Възраждане смъкнаха постоянния кабинет, на който Политическа партия беше мандатоносител. Свалиха и ръководителя на Народното събрание от Политическа партия.


Два избора минаха от този момент.

 

Днес ПП-ДБ взеха решение да се съберат със същия този Бойко Борисов, с цел да го перат, избавят или каквото там са си договорили.

 

И в същата тази обстановка новосъбраните одобряват със скоростта на светлината, в нарушаване на всякаква парламентарна процедура и правилници, промени в правосъдната система. Приемат ги в положение на безспорен безпорядък.

 

А в наглостта на личното си проваляне от Политическа партия стартират да раздават морални присъди. „ Който не ни поддържа (напускането на залата от страна на Българска социалистическа партия и други депутати) поддържа задкулисието и паралелната страна “. Докато гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи законите на Радев! И застават като жив щит по медиите да бранят новите си сътрудници от ГЕРБ. Спешно трябват огледала за Политическа партия!

 

Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията и на гласоподавателите си, събрали сте се със своя противовес, вършиме нелепост след нелепост. Цяла България ви видя. И ви гледа.

 

В тази обстановка да обвинявате другите е липса на обикновена просвета, здрав разсъдък и връзка с действителността. Запазете най-малко малко достолепие, в случай че ви е останалото, и се занимавайте със личната си нежелана обстановка. Гледайте себе си! Отговорността си е единствено ваша! Последствията също!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР